Uw verhaal in een unieke site!

Vertel het verhaal van uw bedrijf, product of dienst met een unieke website. Met WebEtui schrijft u artikelen die samen uw unieke verhaal vormen. De artikelen worden ingedeeld met labels (trefwoorden) en gekoppeld aan de vormgeving van uw unieke nieuwe website.

Een nieuwe aanpak, inhoud en structuur eerst!

Begin vandaag met een nieuwe website, maak uw nieuwe WebEtui. Hierna kunt u direct beginnen met het plaatsen van artikelen, uw verhaal voor de website. In WebEtui staat de inhoud centraal: artikelen, foto’s, documenten en video’s.

WebEtui laat éérst de tekstschrijvers aan het woord. Zij beginnen met het indelen en schrijven van artikelen in WebEtui. Een artikel kan worden verrijkt met foto's, video's en/of (links naar) documenten, maar dit kan ook later. De artikelen worden ingedeeld door ze te voorzien van labels. Zo kunnen er artikelen zijn die gaan over de organisatie, over het ontstaan van het bedrijf, over de producten die te koop zijn, over de dienstverlening. Kortom alle informatie die bedoeld is voor de website! De webdesigners en webdevelopers kunnen starten als de eerste inhoud is geplaatst. De artikelen in WebEtui, ingedeeld in labels geven een realistisch beeld van de indeling (in labels), vorm en taalgebruik van de website. Met deze echte inhoud kan direct in WebEtui de vormgeving worden 'geprogrammeerd' in HTML en SCSS.

WebEtui kan worden gebruikt voor het plaatsen en bewerken van de inhoud als de nieuwe site nog niet gebouwd is. Als de nieuwe website klaar is wordt WebEtui gebruikt als eenvoudig CMS om de inhoud te beheren en uit te bouwen, zodat de website meegroeit met uw verhaal.

Unieke vormgeving in html en css

Iedere website is uniek en daarom maken we geen gebruik van templates. In WebEtui kan direct de html en css, die de vormgeving van de website bepalen, gewijzigd worden.

WebEtui wordt geleverd met een basisvormgeving. Zodat de artikelen direct online te bekijken zijn. De html en css bestanden kunnen gewijzigd of vervangen worden om een eigen vormgeving toe te voegen. Voor het wijzigen van de vormgeving is kennis van html en css vereist. In de handleiding wordt bij voorbeeld 2 de basisvorming uitgelegd.

De voordelen van het WebEtui proces:

  1. De tekstschrijvers kunnen direct aan de slag met hun verhaal
  2. In de artikelen kunnen zij alle informatie naar eigen inzicht en structuur plaatsen
  3. De webdesigner en webdeveloper werkt met 'echte' inhoud en komt daardoor later niet voor verassingen te staan dat iets 'niet past' in het template.
  4. De website wordt gevormd ten dienste van de inhoud.
  5. Het gehele traject van het bouwen van een website kan hierdoor sneller.